Moderatorlogin:
Paswoord:


   
 
 

2007 - Paardenparade
Paardenparade


Paardenparade


Paardenparade


Paardenparade


Paardenparade


Paardenparade


De kostuums zijn iets minder spectaculair, maar toch behalen we terug de eerste prijs in onze stad. En jawel, dit is voor de -zesde- keer op rij.

Buiten Vilvoorde, gingen wij ook mee in : Genk, Sint-Truiden, Kraainem, Bilzen, Asse, Geel, Mechelen, Zaventem, Waver, Schaarbeek, Dilbeek, Genappe, Fleurus, Kermt, Blandain, Jambes, Osdorp en Namen.
Ons jaar begint zoals gewoonlijk met een receptie voor de doop van onze wagen op vrijdag 19 januari.
CD : Voor de eerste maal in onze geschiedenis zingen wij zelf een liedje onder leiding van onze vriend Achiel. Zangers van dienst : Francis, Rudy, Chantal en Manu. Stephan verzorgd het inspreken. Een gouden CD zullen we zeker nooit krijgen, maar er werden er toch meer dan 200 verkocht. Voor ons zeker een succes!!
Onze bekende Superbike begeeft het!! 17 jaar oud was hij, en een legende voor de vereniging. Het is over en out.
Wij kopen een vrachtwagen aan. Onder leiding van Ivo en Francis wordt deze helemaal opgeknapt. Wat een luxe.
Van de show in -ter linde- wordt afgestapt wegens problemen met de directie.
De danspasjes worden terug aangeleerd door Patty in het Gildenhuis zoals de vorige jaren.

Het weekend van 22 en 23 april is er ons jaarlijks eetmaal, waar wij ongeveer 1.500 personen mochten ontvangen.
Alweer nemen wij voor het plezier deel aan een volleybaltornooi, en alweer waren er een vijftal trainingen vooraf. Het hoeft niet gezegd te worden : dat zowel het tornooi als de trainingen zeer plezant waren.
Hé, we hebben nu ook een mailadres aangemaakt, jawel: snot-e-bellen@hotmail.com.
En we worden uitgenodigd om op de VRT voor -de tabel van Mendeljev-. Jawel, wij waren er met meer dan 30 personen, allemaal in rode outfit. Het was een fijne belevenis. En uitzending op TV op 3 mei 2007.
Op 1 mei nog maar eens een zwarte dag in ons bestaan. Onze Peter (voorheen Voorzitter) Franco overlijd. Franco wordt begraven op 11 mei. Zowat onze voltallige vereniging is aanwezig. Wij zullen hem missen.
Zaterdag 22 september : wij doen terug mee aan de -dag van de klant-, onder begeleiding van Peper en Zout. Met een gratis maaltijd in Café Den Acquit en gratis drank in alle café sluiten wij een zeer plezante dag af, die ons volledig werd aangeboden door Unizo Vilvoorde.

Zondag 23 september : jaarlijkse fietstocht met de autoluwe zondag. En jawel, wij waren weeral met meer dan 30 personen voor een afstand van 22,50 kilometer.

Het weekend van 6 en 7 oktober : jawel : wij staan voor de zoveelste keer op de carnavalsbeurs in Hasselt.
Wij halen onze kostuums van Speelgoedland terug. Deze zijn definitief terug in ons bezit.
Zaterdag 8 december stonden wij paraat voor de kerstlichtstoet in Kermt. Spijtig genoeg moest deze afgelast worden wegens het zeer slechte weer. Onze 20ste en laatste stoet van het jaar zagen we zo aan onze neus voorbijgaan, en blijven dus steken op 19.
Ons record aan stoeten is nog steeds 23 stoeten in 2007.
Zoals altijd sluiten we een geslaagd seizoen af met alweer een all-in reis naar het Boudewijnpark in Brugge. En een fantastische dag voor iedereen. Deze keer was de datum weerlegd naar 1 september.
In januari ontvingen Stephan en Wesley hun Zilveren Nar tijdens het FEN-bal in Lommel.
 
 

       Sitemap:  home -  hoe het begon -  in memoriam -  bestuur -  leden -  gastenboek -  foto's -  te koop -  contact -  pjeirevolk -  mooie momenten