Moderatorlogin:
Paswoord:


   
 
 

2012 - Tuf-Tuf Club
Tuf-Tuf Club


Tuf-Tuf Club


Tuf-Tuf Club


* Wij stapten mee op in 21 stoeten, namelijk : Ronse, Genk, Vilvoorde, Duisburg, Charleroi, Kraainem, Bilzen, Asse, Geel, Arlon, Zaventem, Waver, Schaarbeek, Willebroek, Genappe, Quaregnon, Auvelais, Leuven, Monceau-sur-Sambre, Vitry- sur-Seine (Parijs) en Sterrebeek.
* Wij behaalden de eerste plaats in onze stad Vilvoorde.
* Voor de veiligheid van onze tractor te verbeteren kochten wij een nieuwe trailer aan.
* Wij starten het nieuwe seizoen met de doop van onze wagens, deze ging door op vrijdag 13 januari.
* Onze Ere-Voorzitter Rudy gaat als Prins Rudy I het nieuwe seizoen aanvangen. De eerste Prins van Vilvoorde rechtstreeks verkozen uit onze vereniging.
* Zoals alle andere jaren oefenen wij onze danspasjes in het Gildehuis te Peutie onder leiding van onze Voorzitter Stephan.
* Ons jaarlijks eetfestijn gaat door op 21 & 22 april en wij kunnen terug spreken van een succes.
* Onze groepsfoto wordt getrokken op het pleintje bij Sonja in het Broek op 5 mei door Michel. Hij bewerkte deze foto zodat dit de mooiste wordt die wij ooit al gehad hebben.
* Ivo heeft beslist niet langer als bestuurslid te fungeren. Dus zullen we terug moeten zoeken naar een waardige vervanger.
* Op 24 mei kregen wij het verschrikkelijke nieuws te horen dat ons jarenlange lid Florent overleden is.
* Zoals alle jaren is ons seizoen afgesloten op Pinsterzondag 27 mei, met voor iedereen een all-in reis naar Movieworld in Duitsland. Weeral een zeer prachtige ervaring voor al onze leden, die hiermee bedankt worden voor de vele prestaties van het afgelopen seizoen.
* Op zondag 16 september gaat onze jaarlijkse fietstocht door. Deze keer onder leiding van David, en weeral is het een geslaagde dag.
* Op donderdag 23 augustus gaan wij de uitdaging aan bij VTM om +/- 200 auto's te wassen. Wij hebben een geweldig team op de been gebracht, en het wordt een succes en plezante avond.
* Op 26 oktober worden de werkers van de Car-Wash en de leden die niet mee op reis konden uitgenodigd op een etentje in Restaurant Adriatico. En dat het een fantastische avond was voor alle aanwezigen hoeven we niet te zeggen.
* Dit jaar geen laureaten voor een Zilveren Nar. Maar wel voor een Euro-Nar. Onze laureaat is Rudy. 
 

       Sitemap:  home -  hoe het begon -  in memoriam -  bestuur -  leden -  gastenboek -  foto's -  te koop -  contact -  pjeirevolk -  mooie momenten